We’ve been to the Pyrenees …

All the photos can be seen at my photoblog ; wimharwigphoto.com

 

Published by wim harwig

too old to die young, but still making love and not war

2 thoughts on “We’ve been to the Pyrenees …

 1. Geinig Wim, Wij hebben een week op een camping bij Boltaña gestaan, vlak bij sinds. Groet, Joop. Op 21 jun. 2016 8:55 p.m. schreef "Walk, as if your feet kiss the earth !" <comment-reply@wordpress.com>:

  wim harwig posted: "All the photos can be seen at my photoblog ; wimharwigphoto.com
   

  "

  Like

  1. Wij zijn dit jaar al voor de vierde keer in deze streek aan het rondrijden geweest met onze camper. De Spaanse Pyreneeën zijn ideaal om te reizen met een camper. In de jaren negentig gold dat ook nog voor Bretagne, maar dat is nu over-gereguleerd. In Spanje is alles relaxt en de natuur is prachtig. Ik zit er vaak te fantaseren om er te gaan wonen (je kent dat wel ; zelfvoorzienend, etc, etc) maar ben er te oud voor en ‘s winters is het leven keihard …. Dus blijft het bij camperen 😉
   Ik heb bij de foto’s op wimharwigphoto.com de google-maps coördinaten van de overnachtings-plekken erbij gezet. mocht je interesse hebben.

   Like

Comments are closed.

%d bloggers like this: