clothes hanger

So now it was my turn …. 

Thanks to all the blogging of velomobile-owners, I was informed of this little inconvenience that the older velomobiles have. For some days I heard a strange noise behind my back, when I made a turn to the left with my Quest velomobile. Two days ago I found out that there was a crack in the “clothes hanger” and I send an email to velomobiel.nl.

Yesterday a new one arrived …. guarantee, so no costs involved. That’s what I call service 😉 

So now all I have to do is installing the new strengthened “clothes hanger”.

Posted in: photo, velomobile

2 thoughts on “clothes hanger Leave a comment

 1. Ik kreeg onlangs te horen dat die barst eigenlijk alleen voorkomt bij nieuwe velomobielen, dat wil zeggen: binnen een jaar na ingebruikname en anders niet meer.
  Hoe lang heb jij je Quest? Langer dan dat toch? En hoeveel kilometer heb je ongeveer op de teller? Want ik gok dat jouw Quest niet past in het plaatje gebroken kleerhangers als ik ze bij VM.nl goed begrepen heb.

  Like

  1. Hallo,
   Ik heb quest 552. Gekregen gekocht in oktober 2011. Met nu zo’n 14.000 km op de teller. Als ik me het goed herinner is vlak na mijn quest de uitvoering van de klerenhanger in de verbeterde versie standaard geworden. Velomobiel.nl weet het uiteraard exact. Misschien moeten ze het op hun site vermelden …

   Like

Comments are closed.